5 έξυπνα tips με "απίστευτα" υλικά, για την καθαριότητα του σπιτιού!

679e5ef6953ee1282b5231e689a4a323Δείτε πως με 5 έξυπνα tips μπορούμε να καθαρίσουμε επιφάνειες κι αντικείμενα του σπιτιού. Και το πιο περίεργο είναι τα 5 απίστευτα υλικά που ανακαλύψαμε πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Γι αυτό μη νομίζετε πως τα φίλτρα του καφέ είναι μόνο για να φτιάχνουμε γαλλικό καφέ... Ή η μαγιονέζα για να παίρνει γεύση η σαλάτα ή το ψάρι μας. Διαβάστε και θα δείτε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

1. Πώς θα μαζέψετε το glitter που έριξε σε όλο το χαλί η μικρή σας κόρη ενώ δημιουργούσε έναν πίνακα ζωγραφικής μαζί με τις φίλες της; Μην ουρλιάξετε μόλις δείτε τα μικροσκοπικά κομματάκια στο χαλί, απλώς πάρτε τον κύλινδρο με τον οποίο καθαρίζετε τα σακάκια και τα παλτό, και περάστε το χαλί από πάνω. Θα κολλήσουν αμέσως όλα τα glitter στην επιφάνειά του!

2. Πώς θα φύγει επιτέλους αυτή η κόλλα από τις τιμές και τις ετικέτες στα πιάτα και τα ποτήρια; Απλό, περνάτε και τρίβετε τις επιφάνειες με... μαγιονέζα! Απίστευτο;

3. Πώς θα κάνετε ταψιά και σχάρες ν΄αστράφτουν; Παίρνοντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο, κάνοντάς το μια μικρή μπάλα και τρίβοντας την επιφάνεια με απορρυπαντικό πιάτων.

4. Πώς θα καθαρίσετε σκόνες και δαχτυλιές από οθόνες υπολογιστών και τηλεοράσεις; Αυτό είναι πραγματικά καταπληκτικό και δεν φαντάζεστε πόσο περίεργη είναι η απάντηση... Με φίλτρα καφέ! Θα δείτε τις επιφάνειες ν΄αστράφτουν!

5. Πώς θα καθαρίσουμε τέλεια την πόρτα του ντους από υπολείμματα (γραμμές) σαπουνιού και νερού; Με μωρομάντηλα! Φανταστικό tip!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΡΟΥΧΟ; 

WOMANNOW.GR LOVES...