5 απίθανες ιδέες για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας

Θέλετε ν΄αλλάξετε λίγο τη διακόσμηση στο σπίτι σας αλλά δεν θέλετε και να ξοδέψετε χρήματα σε καναπέδες και έπιπλα; Υπάρχει λύση! Αλλάξτε τους τοίχους σας. Οχι, δεν χρειάζεται να τους βάψετε, απλώς "ντύστε" τους με 5 απίθανες και τόσο διαφορετικές ιδέες που σίγουρα θα εκπλήξουν κάθε καλεσμένο που θα μπαίνει στο σπίτι σας.

Είναι εύκολες, οικονομικές και γίνονται... πανεύκολα.

1. Τοίχος με βινύλια

toixos3Μερικοί δίσκοι βινυλίου με ή χωρίς τα εξώφυλλά τους μπορούν να διακοσμήσουν τέλεια ένα τοίχο του καθιστικού, του γραφείου ακόμη και της κρεβατοκάμαράς σας!

2. Τοίχος με φωτογραφίες

toixos1Όχι, χωρίς κορνίζες. Τοποθετήστε τις φωτογραφίες απευθείας στον τοίχο σας, τη μία δίπλα στην άλλη και κάντε έτσι μια μικρή αυτοσχέδια ταπετσαρία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 10 ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΣΠΙΤΙ

3. Τοίχος με χάρτες 

toixos7Τέλεια ιδέα για τον τοίχο της σκάλας ή του γραφείου. Τοποθετήστε μερικούς χάρτες με κορνίζα ώστε κάθε φορά που θα τους κοιτάτε να ξέρετε που θα είναι το επόμενό σας... ταξίδι!

4. Τοίχος με καθρέφτη

toixos5Ο καθρέφτης μεγαλώνει τον χώρο στον οποίο είναι τοποθετημένος. Τι θα λέγατε λοιπόν για έναν καθρέφτη του γούστου σας, πάνω από το κρεβάτι σας, στην τραπεζαρία ή στο χολ;

5. Τοίχος με τις αγαπημένες φράσεις σας

toixos6Ψάξτε και βρείτε καδράκια με φράσεις και ρήσεις που μπορούν να γίνουν έμπνευση για την καθημερινότητά σας και ζήστε σ΄ένα σπίτι που θα σας χαρακτηρίζει πραγματικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

WOMANNOW.GR LOVES...