10 μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας

hair1Ασφαλώς υπάρχουν τα extensions. Αν όμως θέλετε να δείτε τα μαλλιά σας  να μακραίνουν  με τον πλέον φυσικό τρόπο, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές μας και σύντομα τα μαλλιά σας θα θυμίσουν... Ραπουνζέλ.

1. Πίνετε άφθονο νερό.

Σίγουρα το ακούτε συχνά,όμως η κατανάλωση άφθονου νερό είναι μεγάλος σύμμαχος ομορφιάς. Εκτός από τα μαλλιά μας, το νερό κάνει καλό στην επιδερμίδα, στην καλή διάθεση, στο ανοσοποιητικό σύστημα και και και...

2. Τρώτε πικάντικα
Η καψαϊκίνη, είναι η χημική ουσία που κάνει τις πιπεριές πικάντικες και η οποία έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην ανάπτυξη των μαλλιών.

3. Τρίψτε το κεφάλι σας
Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, όμως το συχνό τρίψιμο του κεφαλιού σας φέρνει τα αιμοσφαίρια στην επιφάνεια του κεφαλιού συμβάλλοντας στην παραγωγή νέας ζωής.

4. Κάντε τα πλεξούδα
Πολλοί αγνοούν πως το να κάνουμε τα μαλλιά σας πλεξίδα όσο πιο συχνά γίνεται, τα βοηθά να μεγαλώσουν σε διπλάσιο χρόνο. Μια χαλαρή πλεξούδα μάλιστα, την ώρα που κοιμάστε θα δώσει ανέλπιστο μήκος στα μαλλιά σας πολύ γρήγορα.

5. Ψάξτε στην κουζίνα σας
Εκεί θα βρείτε πολλά αγαθά που επιδρούν ευεργετικά στα μαλλιά μας, βοηθώντας τα να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Μερικά από αυτά είναι το ρετσινόλαδο, το γάλα σόγιας, το αβοκάντο, το μέλι, τα αβγά, το λάδι ή το γάλα καρύδας.

6. Κόψτε τα
Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το κομμωτήριο κάθε ένα ή δύο μήνες. Το ψαλίδι βοηθά τα μαλλιά σας να δυναμώσουν και να αναπτυχθούν.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ TOP ΜΑΡΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ.ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΩΣ, ΚΛΙΚ!

7. Αντιμετωπίστε το άγχος
Το άγχος, μεταξύ άλλων, επιβραδύνει επίσης και την ανάπτυξη των μαλλιών. Γι' αυτό χαλαρώστε και σε λίγο καιρό θα δείτε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν εντυπωσιακά πολύ.

8. Κοιμηθείτε
Η λίστα με τις ευεργετικές λειτουργίες του καλού ύπνου είναι τεράστια. Ανάμεσα στα οφέλη είναι και αυτό στην ενίσχυση του μήκους των μαλλιών.

9. Αποφύγετε τις πολλές βαφές
Μην βάφετε τα μαλλιά σας υπερβολικά συχνά. Οι συχνές βαφές καταστρέφουν τα μαλλιά και καθυστερούν την ανάπτυξή τους.

10. Φερθείτε τους ευγενικά
Μην χτενίζετε τα μαλλιά σας με δύναμη. Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε χτένα με μεγάλα αραιά δόντια ξεκινώντας αρχικά από τις άκρες των μαλλιών σας.

WOMANNOW.GR LOVES...